Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes, Service Mercedes, στα Ιωάννινα και την Άρτα

Καλώς ήρθατε στη Mercedes-Benz – Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε.

Η συνεργασία της Κ. Γκαρτζονίκας αεβε με τη Μercedes-Benz ξεκινά το 1986 με τη δημιουργία κάθετης μονάδας στην Άρτα, την οποία διατηρεί έως το 2007. Το 2013,. επανέρχεται ως μέλος του Δικτύου Επίσημων Διανομέων και Επισκευαστών της Mercedes-Benz Ελλάς, για τα οχήματα Mercedes-Benz, με έδρα τις εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων και περιοχή ευθύνης την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά.

Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις της Κ. Γκαρτζονίκας αεβε, στο 9ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών και γνωρίστε όλη τη γκάμα καινούργιων επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων Μercedes-Benz καθώς και τη συλλογή επιλεγμένων μεταχειρισμένων οχημάτων StarClass,

Κλείστε ένα test-drive και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες των χρηματοδοτικών προγραμμάτων Μercedes-Benz Finance.

Η Κ. Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε. φροντίζει για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και υπευθυνότητα. Ο χώρος του συνεργείου είναι εξοπλισμένος με μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας, ενώ οι πιστοποιημένοι τεχνικοί σύμβουλοι της Μercedes-Benz, είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να φροντίσουν «το αστέρι» σας» με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο!

Καλή πλοήγηση.

Η Mercedes-Benz Γκαρτζονίκας Top Class Dealer 2015!

Το Σαββατοκύριακο που 11 & 12 Ιουνίου στο Συνέδριο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Επισκευαστών της Mercedes-Benz στα Κύθηρα, μια υπέροχη έκπληξη περίμενε την δική μας περιοχή και την Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε! Το βραβείο Top Class Dealer της Μercedes-Benz πήραν οι αντιπρόσωποι Ιωαννίνων, που σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος αντιπρόσωπός της, για το έτος 6/2015 – 6/2016 πανελλαδικά! Για το λόγο αυτό, η Μercedes-Benz Γκαρτζονίκας, αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ» τόσο στην ομάδα συνεργατών της που εργάστηκαν αποτελεσματικά, όσο και στους πελάτες και φίλους της για αυτή τη μεγάλη διάκριση.

Η εταιρεία εκφράζει δημοσίως την ικανοποίησή της και δεσμεύεται υπεύθυνα ότι, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνει ακόμα καλύτερη, ώστε να συνεχίσουν οι πελάτες της να απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες πανελλαδικά!