Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα
 
Φιλοσοφία
Το όραμα μας είναι η ισχυροποίηση της εταιρίας μας στον κλάδο του αυτοκινήτου, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας.
Κατανοώντας τις σημερινές ανάγκες, συνάψαμε αποκλειστικές συνεργασίες με στρατηγικούς προμηθευτές, για να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τόσο τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας στην αγορά του αυτοκινήτου, όσο και τις υψηλές σας προσδοκίες στο επίπεδο των Υπηρεσιών και της Εξυπηρέτησής σας στη συντήρηση του αυτοκινήτου σας! Μέσω της συνεχούς επένδυσης σε έμψυχο και άψυχο υλικό, της συνεχούς εκπαίδευσης, αλλά και υλοποιώντας συνεργασίες με στρατηγικούς προμηθευτές, η Κ. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. επιχειρεί την περαιτέρω εδραίωσή της στην αγορά του αυτοκινήτου, ώστε να είναι σε θέση να μπορεί να αισιοδοξεί για το μέλλον και να αντιμετωπίζει το παρόν ως πρόκληση.
Πάντα υποστηρίζουμε ότι, για να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, είναι απαραίτητο να της παρέχεις προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες, που καλύπτουν τις προσδοκίες της.

Ύστερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα συνοψίζονται σε μία πρόταση:

Σεβασμός στον πελάτη, με απόλυτη ειλικρίνεια και επαγγελματισμό!