Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα
 
Περιβαλλοντική ευαισθησία

estrace

estrace go

15mg mirtazapine

mirtazapine 15mg reviews mitateren.com

amitriptyline 10mg

amitriptyline 10mg weight loss

lexapro and weed safe

weed lexapro withdrawal

prednisolon 5 mg

prednisolon og alkohol sharpcoders.org

pregabaline sandoz

pregabaline beker

ciproxin

ciproxin 1000

symbicort vs advair vs breo

symbicort vs advair side effects click here

naltrexone high

go poll.qu.edu click

Η υιοθέτηση κινήτρων από την πολιτεία ή την τοπική αυτοδιοίκηση είναι απαραίτητη, παρά το γεγονός ότι ακόμη και στις χώρες που έχουν αυξημένη περιβαλλοντική ευαισθησία (πχ Ολλανδία, Σουηδία, Δανία κλπ), σχετικές δράσεις δεν έχουν αποδώσει, ως τώρα, τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό πάντως, το γεγονός ότι και στη χώρα μας "μπαίνει το νερό στο αυλάκι", στον συγκεκριμένο τομέα από πλευράς νομοθετικού πλαισίου.

Ήδη, οι εταιρείες κύρους που εκπροσωπεί η Κ.Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε., έχουν αρχίσει να τοποθετούν υβριδικά αλλά και ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην αγορά μας επιδιώκοντας, κατ' αρχήν, να περάσουν τα "μηνύματα", στο καταναλωτικό κοινό, για μια διαφορετική προσέγγιση του τρόπου με τον οποίο θα μπορούμε να μετακινούμαστε στα αστικά κέντρα και στον περιαστικό κύκλο, τα προσεχή χρόνια, με έμφαση στην οικονομία κατά τη χρήση και τον περιορισμό των εκπομπών ρυπογόνων ουσιών.

Η K.Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε. αποδεικνύοντας την ευαισθησία της για το περιβάλλον, υποδέχεται με ικανοποίηση την υπογραφή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά στην απόσυρση επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων. Η εφαρμογή του μέτρου είναι σίγουρα ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, στο πλαίσιο των ενεργειών που πρέπει όλοι μας να κάνουμε για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής μας ζωής.

Επικροτώντας τα κίνητρα απόσυρσης που προβλέπει ο νομοθέτης, η Κ. Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε. προχωρά ένα βήμα παραπάνω, προσφέροντας επιπλέον όφελος με μεγαλύτερες εκπτώσεις και πληθώρα προγραμμάτων χρηματοδότησης τόσο για την αγορά ενός νέου «καθαρού» αυτοκινήτου, όσο και για τη συντήρησή του.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Κ.Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε., είναι έτοιμο να απαντήσει σε κάθε απορία των υποψήφιων αγοραστών από την ευρεία γκάμα επιλογών της και να προβεί σε κάθε διευκόλυνσή τους για τις διαδικασίες απόσυρσης/ανακύκλωσης και αγοράς καινούριου αυτοκινήτου.

H K.Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε. εκτός των κινήτρων που παρέχει στους πελάτες της, για ένα καθαρότερο περιβάλλον, λειτουργεί με περιβαλλοντική συνείδηση σε ότι αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων της. Τα ρυπογόνα απόβλητα των συνεργείων της, όπως συσσωρευτές, έλαια κινητήρων, ελαστικά, καταλύτες, σίδερα κ.α. μεταφέρονται σε συνεργαζόμενους πιστοποιημένους φορείς για την ανακύκλωση τους. Τα βαφεία της, χρησιμοποιούν μόνο υδατοδιαλυτά χρώματα βαφής, ενώ η εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων με γνώμονα την ανώτερη ενεργειακή τους κλάση. Η Κ. Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε. χαιρετίζει τις σύγχρονες τακτικές για το περιβάλλον και είναι πρόθυμη να τις εφαρμόσει με συνέπεια και στο μέλλον.