Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα
 
Μια Ξεχωριστή Χορηγία
«Δωδώνη, τόπος πράξεως σπουδαίας και τελείας. Ένα διακρατικό,
θεατρικό δρώμενο» 20 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Δωδώνη.

Η Mercedes-Benz Γκαρτζονίκας στα πλαίσια της προαγωγής της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, δέχτηκε με χαρά να συνδράμει στην πρωτοβουλία του Δήμου Δωδώνης και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης και να υποστηρίξει την προσπάθειά του, για την αναγέννηση του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνη.Το μεγαλύτερο θέατρο και αρχαιότερο μαντείο της αρχαίας Ελλάδας.

Με αυτή την αφορμή η Mercedes-Benz Γκαρτζονίκας είναι ένας από τους χορηγούς στο θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Δωδώνη, τόπος πράξεως σπουδαίας και τελείας.Ένα διακρατικό, θεατρικό δρώμενο».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/7/16 και είναι σύνθεση αποσπασμάτων των τραγωδιών, Προμηθεύς Δεσμώτης, Ιφιγένεια εν Αυλίδι, Τρωάδες, Ηλέκτρα, Οιδίπους Τύραννος, Αντιγόνη, Μήδεια και Πέρσαι. Τα αποσπάσματα θα ερμηνευθούν σε επτά διαφορετικές γλώσσες (ελληνικά, αραβικά, ισπανικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και σουηδικά).

Η Μercedes-Benz Γκαρτζονίκας εύχεται κάθε επιτυχία στους διοργανωτές και συντελεστές της εκδήλωσης και θα είναι πάντα αρωγός στο πλευρό αξιόλογων πρωτοβουλιών για την πολιτιστική ανάδειξη του τόπου μας.